Diensten

Behaalt u nooit het commerciële succes waarop u gehoopt had? Neem dan contact met ons zodat we samen naar een geschikte oplossing kunnen kijken. Van advies, tot een complete winkelinrichting of displays en slimme oplossingen. We streven naar de beste combinatie van onze vakkennis en uw organisatie.

Advies

Bent u ten einde raad en wilt u professioneel advies over kansen binnen uw huidige winkelinrichting? Plan een consult voor het beste resultaat.

Displays

Complexe of eenvoudige displays om uw producten zo aantrekkelijk mogelijk te maken, wij geven er een creatieve draai aan.

Winkelinrichting

Bent u toe aan een nieuwe uitdaging en van plan uw hele winkel op de schop te nemen? Wij beschikken over uitgebreide ervaringen bij dit soort aangrijpende transformaties.

Afvalsorteerunit

Het scheiden van afval is tegenwoordig niet meer weg te denken. Bespaar milieubelasting, minimaliseer de uitstoot van broeikasgassen en werk samen aan een schone en duurzame toekomst.

Slimme oplossingen

Wilt u uw winkel door middel van kleine veranderingen commercieel aantrekkelijker maken? Wij kunnen u wellicht helpen!

Particulier

Bent u toe aan een nieuwe keuken, badkamer of een slimme oplossing? Klinkers is er niet alleen voor winkels en ondernemers, maar ook voor particulieren.

Webdesign by Double Socials

Klinkers logo PNG .png
  • Facebook
  • Gray LinkedIn Icon
  • Instagram